Onze diensten

Praktische begeleiding en focus op gericht advies staan bij ons centraal. Duidelijke antwoorden geven op uw ondernemersvraagstukken, pro-actief met u meedenken en samen met u zorgen voor een goede financiële administratie en bedrijfsstructuur zijn een drietal voorbeelden van onze manier van ondersteuning. Ons doel? Dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Startersadvies

We begeleiden en coachen u bij het starten van een eigen onderneming. We proberen zicht te krijgen in uw financiële situatie en helpen u de bedrijfsplannen scherp te krijgen.

Ook bieden we ondersteuning bij het opzetten van de administratie en we helpen ondernemers met het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.

Boekhouding

We bieden onder andere de volgende diensten aan op het gebied van boekhouding:

  • Indienen van de maandelijkse reconciliatie van verschillende accounts;
  • Indienen van de verschillende Europese btw-aangiften;
  • Voorbereiden van de maandelijkse afschrijvingen;
  • Indienen van de jaarlijkse Europese btw-aangiften;
  • Voorbereiden van de maandelijkse managementverslagen;
  • Verzorgen van jaarrekeningen;
  • Verzorgen van de volledige boekhouding;
Belastingaangifte

U heeft tegenwoordig te maken met veel soorten belastingsoorten, regels en uitzonderingen als ondernemer. En alle situaties zijn anders. We verzorgen uw periodieke belastingaangifte zeer zorgvuldig. Daarnaast geven we adviezen, tips en antwoorden op u vragen. We verzorgen uw belastingaangifte,

Financieel advies

Als financieel adviseur geven we uw plannen een solide financiële onderbouwing. En wijzen we op bijtijds op de juiste zaken, zodat u er niet van hoeft wakker te liggen. We zorgen dat we u én uw onderneming door en door leren kennen. Zodat we u persoonlijk én zakelijk het beste financieel advies kunnen geven in uw situatie.

Juridisch advies

Naast een financieel gezonde onderneming, komen er wel eens juridische aspecten aan bod. Ook op dit gebied adviseren we u graag indien nodig.

Fiscaal advies

We adviseren u graag over complexe vraagstukken op fiscaal gebied. Denk hierbij aan fiscale aspecten van bedrijfsvoering, overnames, vastgoed en transacties.

hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.